fbpx
 
 

Tanáraink

Tanáraink kreatív, elkötelezett szakemberek. Valamennyien színvonalas magyar egyetemeken és – az európai kollégákkal való cserekapcsolatoknak  köszönhetően is – külföldi továbbképzés keretében tettek szert tudásukra. Továbbá elvégezték a Helen Doron Tanárképző Tréninget, melyen nemcsak elméleti hátterét sajátíthatták el ennek a különleges módszernek, hanem a gyerekek oktatásához szükséges gyakorlatot is szerezhettek. Mindezek azonban úgy gondoljuk, csupán minimális feltételei annak, hogy sikeresek legyenek, ezért hétről-hétre rengeteget dolgoznak azon, hogy érdekes és hasznos órákban legyen a gyerekeknek része. A Helen Doron English tanárai folyamatosan  továbbképzéseken vesznek részt, és az egymással való állandó kapcsolattartáson keresztül nemcsak saját, hanem kollégáik tapasztalataiból is építkeznek.

Tanáraink 2019 óta:

Mészáros Szilvia


Első látásra szerelem volt ez kettőnk között: amikor a 3 hónapos kislányommal ellátogattunk egy bemutató órára, úgy éreztem, már az óra közepén, hogy végre találtam valamit, ami nemcsak az angol nyelv tanulására fordít gondot, hanem a gyerekem igényeinek megfelelően fejleszti is őt. A szerelem odáig vezetett, hogy 2009-ben elvégeztem a tanárképző tréninget és egy évig Szegeden tanítottam. Nagyon nagy élmény volt a tanítás, az órákra való készülés. Egy álmom valósult meg azzal, hogy 2010. májusán folytathattam az első saját nyelviskolámban, Tataán és Tatabányán a munkát. Igen nagy volt a váltás, alig egy év alatt lett belőlem érdeklődő szülőből tanár, majd nyelviskola vezető, de azt gondolom, életem legjobb döntését hoztam meg. Tanáraink mindannyian fantasztikus, felkészült szakemberek voltak már akkor is, akiktől rengeteget tanultam. 

Az események úgy sodortak, hogy 2019-ben, éppen a COVID előtt e Rózsadombi Oktató Központ működtetésébe is belevágtam, ugyanolyan nagy lendülettel.

Remélem, minél több gyermek tapasztalhatja meg a tanulásnak ezt a formáját is!

Markó Mihály

Now, this is a story all about how
My life got flipped-turned upside down
And I’d like to take a minute
Just sit right there
I’ll tell you how I became the teacher of the school of Helen

In Vértesszőlős, I was raised
At the computer was where I spent most of my days
Chillin’ out maxin’ relaxin’ all cool
And playing all the games after school
When my mom came into my room and she said:
Go get a job! come on, use your head.
So I looked all around, and kept thinking
What am I good at? and kept blinking
oh! I realized, English of course
So found Helen Doron and took a course

They showed me the method, and all the secrets
And let me tell you I have zero regrets
the method is amazing, the teacher’s, excellent
Studying here, has basically no detriment

Small groups, and positive reinforcement
I’m not lying, this is my endorsement
Focus on the individual, playing while learning
the students here, all come back yearning
for more English, that’s right, this is the story
of how teaching here, is my crowning glory.

 

 

Chlebda Inez


Mindig kicsit szuperhősnek érzem magam amikor angolt taníthatok a Helen Doron módszerrel. Itt mindenki szuperhős aki azért dolgozik, hogy a gyerekeknek játékosan adhasson át minőségi angol tudást. A gyerekek megérdemlik, hogy játékosan tanulhassanak szorongás és stressz nélkül. Öröm látni, hogy milyen motiváltak és milyen „észrevétlenül” tanulnak ezzel a módszerrel. Így kapcsolódik ide az én történetem is.
A kreativitás a lételemem. A táncolás, sminkelés, rajzolás, festés, barkácsolás csak pár a sok közül. Úgy gondolom, hogy azok az emberek a legboldogabbak, akikben örökké marad egy játékos gyermek belül. Én így állok a világhoz, de sokszor az ember nem ezt kapja vissza, mint ahogy nekem sem ezzel a szellemiséggel tanították anno az angol nyelvet. Leginkább emiatt szeretném megadni ezt a gyerekeknek, hogy minél többen nőjenek fel úgy, hogy a tanulás, maga az angol nyelv tanulása egy csodálatos dolog. Minden gyermek egy egyéniség és ezt meg kell látni bennük. Szeretnék az az ember lenni az életükben, aki segít nekik meglátni ezt önmagukban is. Ezért is szép a Helen Doron módszerrel tanítani:)

 

Korábbi tanáraink:

  • Kiss Petra
  • Bogdán Lilla