fbpx
 
 

Rólunk

A rózsadombi Helen Doron English Oktató Központot 2019 szeptemberétől új nyelviskola vezető működteti, mely októberében nyitja meg újra kapuit felújítás után, reméljük mindenkinek tetszeni fog az új környezet. Jelenleg 3 fős tanári csapat gondoskodik róla, hogy a gyerekek sikerélményekben gazdagon tanuljanak meg angolul beszélni, iskoláskortól pedig írni-olvasni is és 14 éves korban pedig nyelvvizsgázni.

Mindannyian hisszük, hogy ez az egyetlen módszer, mellyel hatékonyan és könnyedén elsajátítható egy nyelv, mindezt bizonyítja, hogy immáron a hozzánk járó gyerekek akkreditált nyelvvizsga bizonyítvánnyal a kezükben fejezik be nálunk a tanulást.

Fontosnak tartjuk bármely korosztály tanításánál, hogy a nyelvvet ne csak megismertessük, hanem megszerettessük a diákjainkkal, hogy kihasználjuk annak a lehetőségét, hogy a nyelvelsajátítás során nem csak nyelvi képességeik, hanem érzékszerveik bevonásával zenei stílusuk, mozgáskoordinációjuk is fejlődik. Ezért fontos, hogy tanáraink ismerjék a különböző korosztályok sajátosságait, fel legyenek készülve a gyerekek csodálatos világára.

Mindezt egy olyan környezetben, mely kellemes, inspiráló. Ezért az iskola belső kialakításánál a rozsadombi oktató központban kettő, hangulatos tantermen túl nagy hangsúlyt fektetünk a várakozó szülők, nagyszülők és kistestvérek kényelmére is, nemcsak az iskola belső kialakításában, hanem a helyszín megválasztásában is, hogy mindenki számára könnyen elérhetőek legyünk.

Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, terveink között szerepelnek családi programok, egy tini filmklub, Halloween parti, minden amin keresztül a gyerekek élményekhez juthatnak és gyakorolhatják az angol nyelvet.

További információkért, kérjünk látogasson el weboldalunkra a későbbiekben is.

A jövőben is szeretettel várunk minden gyermeket, aki szívesen venne részt játékos, örömteli tanulásban.

Üdvözlettel,
Mészáros Szilvia
Nyelviskola vezető
06209346272