fbpx
 
 

Rossz lett a gyermeked félévi angol jegye? Jobbat szeretnél?

Helen Doron angol gyerekeknek? Rossz lett a gyermeked félévi angol jegye? Jobbat szeretnél?

Az iskolai félév végén sok szülő ráébred, hogy az állami oktatásban résztvevő gyermeke, aki egyébként kedves, szorgalmas, okos, mégsem tud gördülékenyen haladni az idegen nyelvű tantárgyak tanulásában. Miért? Mert új tanár érkezett októberben, elmaradnak órák, ugyanazt ismétlik, mint amit az előző évben tanultak. Sokszor nincsenek jól elmagyarázva a nyelvtani szabályok, nincs lehetősége a gyereknek beszélni az órán, unalmas a tananyag, és még sorolhatnánk, vagyis rossz lett a félévi angol jegye.

Az eredmény gyakran nem a gyermek nyelvérzékét mutatja, inkább az oktatás színvonalát / színvonaltalanságát.

Ilyenkor merül fel az az igény, hogy az iskolás korrepetálást kapjon, plusz órákat vegyen egy másik tanártól, aki mindent letisztáz és megmutatja a nyelvi fejlődés útját.

A Helen Doron English olyan módszertannal oktatja az angol nyelvet gyerekeknek, amely minden korosztály igényeinek, érdeklődési körének megfelelő. A tananyagok egymásra épülnek, biztosított a haladás. Nem engedjük el a kis diákok kezét, akik egészen a középfokú vagy akár a felsőfokú nyelvvizsgáig menetelhetnek velünk. Részletek a tini tanfolyamainkról itt!

félévi angol jegy - jelentkezés

Februárban új iskolás csoportokat indítunk a Helen Doron Rózsadomb oktatóközpontban.