fbpx
 
 

Helen Doron, mint elhivatott nyelvoktató, nyelvész

Helen Doron, nyelvész, nyelvoktató, a korai nyelvoktatás elhivatott képviselője, és Granny Fix hangja.

A nyelvtanulás izgalmas és hosszú távú elkötelezettséget igényel. Azonban, ha az elkötelezettség és az egyedülálló megközelítés találkozik a humorral és a gyerekekkel, akkor megszületik a Helen Doron világa. De mi is rejtőzik ezen a híres és hiteles név mögött?

Helen Doron, az Elkötelezett Úttörő: A nyelvoktatás világában a Helen Doron név egyértelműen a korai nyelvoktatás úttörőjét jelöli. Az elkötelezett oktatási filozófiája révén hihetetlen eredményeket ért el.
Granny Fix hangja: A gyerekek kedvence, Granny Fix, aki rímekben beszél és kalandjai során elvarázsolja és megszeretteti velük az angolt. Egy egyszerű karakter, de óriási a hatása a gyermekekre, nem mellesleg maga – Helen Doron a rímekben beszélő karakter kitalálója és hangja.
– Helen Doron a neve alatt jegyzett oktatási csoportot 1985-ben alapította meg. Az első franchise oktatási központot pedig 1986-ban nyitották meg.
– Helen Doron nem csak egy nyelvtanító, hanem egy édesanya és nagymama is. 3 gyermek édesanyjaként és 5 gyermek nagymamájaként  tudja, milyen fontos a megfelelő oktatás és élmények.
– Gyermekei voltak azok, akik interakcióik, érdeklődésük és tanulási folyamataik révén segítettek kidolgozni egy olyan oktatási módszert, amely hatékonyan támogatja a gyerekek korai nyelvtanulását és fejlődését.
– Helen Doron a vegán étrendre való váltással nem csupán az egészséges életmód iránti elkötelezettségét fejezte ki, hanem a környezettudatosság és az állatvédelem iránti mély meggyőződését is. Azáltal, hogy a vegán életmódot választotta, Helen Doron a fenntartható jövőért és az állatok védelméért tett határozott állásfoglalást, és inspirációt nyújt mindazoknak, akik szeretnének tudatos és etikus életmódot folytatni.

Ez csak egy kis ízelítő a Helen Doron világából, ahol az elkötelezettség és a vidámság találkozik a korai nyelvoktatásban. Ahogy a gyerekek nevetve és tanulva haladnak előre, úgy lesznek részesei ennek a különleges angoltanulási utazásnak.

 

A Helen Doron Oktatási rendszerről bővebben a nemzetközi weboldalon találhatsz információt!