fbpx
 
 

Ovis a gyermekem és érdekli az angol nyelv

Egyre több szülő fordul hozzám azzal az észrevétellel, hogy ovis a gyermeke és nagyon érdeklődik az angol nyelv iránt. A mesékből, dalokból nagyon sok szó ragadt már rá. Érdemes lenne beíratni angol tanfolyamra? Sok óvoda is ajánl már angol nyelvi programot, de sokan vagyunk, akik az óvoda részére más szerepet szánunk.

Én is így gondoltam, 13 évvel ezelőtt, amikor ovi választás volt a soron. Részemről nem csak a magyar nyelvvel való ismerkedés és egyéb nevelési okok voltak, ami miatt végül nem angolos ovit választottunk, hanem azért, mert Helen Doron Oktatóként már akkor is tudtam, hogy a program, amit heti egy alkalommal kínálnak az oktató központok milyen értékeket fog adni gyermekemnek.

Chlebda Inez Helen Doron Rózsadomb

Az ovisok számára a közlés vágya, a világ megismerésének igénye, a közösséghez való tartozás szükséglete és az újdonság varázsa egyaránt fontos motivációt jelentenek a tanulásban! Épp ezért a jól felépített pedagógiai programot követő, rendszerben gondolkodó, komplex ovis angol foglalkozás kiváló a nyelvtudás alapjainak megszerzésére. Ehhez azonban nem elég a YouTube, a BabyShark vagy néhány angol nyelvű játszós délután az oviban, sokkal többre van szükség!

A nagylány ma már 13 éves és nyelvvizsgákra készül, bárkivel szívesen és bátran beszél angolul.

Nagyon büszke vagyok rá!

– Szilvia, Helen Doron Rózsadomb