fbpx
 
 

Biztos út a nyelvvizsga felé

Tudtad? Az angol meglepő módon csak a negyedik legtöbbet beszélt világnyelv, ismerete ma már magától értetődően az alapvető műveltséghez tartozik. Szükségük van rá számos munkakörben, elősegíti a kapcsolatteremtést a világ bármely pontján és segít tájékozódni, legyen szó használati utasításokról, tudományos kérdésekről vagy akár trendekről.

Mi évek óta azt állítjuk, a Helen Doron English a legjobb módszer a korai nyelvoktatásra és mostmár azt is bártan merjük mondani, hogy nagyobb korban is a leghatékonyabb, ha így tanulnak nem csak a kicsik, hanem a nagyok. 

Miért mondjuk ezt ilyen bátran?

Mivel egy állítás csak akkor lesz igaz, ha azt érvek és tények is alátámasztják, ezért ez is magyarázatra szorul. Egyre több központunkba járó diák dönt amellett, hogy nem az állami oktatási intézmény faian belül készül fel a nyelvvizsga megpróbáltatásaira, hanem a Helen Doron Oktató Központban marad és a megszokott csoporttal, csupán heti egyzseri találkozások alkalmával készül fel rá, mert az eredmények magukért beszélnek. Diákjaink kivétel nélkül kiváló eredménnyel vizsgáznak.

Idén a 10-13 éves korosztály bizonyított, fantasztikus eredménnyel tették le a Cambridge Young Learners nyelvvizsgákat. A gyermek-nyelvvizsga felépítése megegyezik a felnőtt angol nyelvvizsga felépítésével. A  vizsgadolgozatokat Angliában, a British Council munkatársai értékelik. Így szavatoljuk, hogy a megmérettetés eredménye tőlünk teljesen független és valóban objektív.

A rendszeresen hozzánk járó gyerekek a komplex középfokú nyelvvizsgát általában öt-hét évnyi részvétel után, 14-15, a komplex felsőfokú nyelvvizsgát pedig 17-18 évesen teljesítik.

 

Gratulálunk diákjainknak!

Nyelvvizsgás diákok a British Council vizsgahelyén