fbpx
 
 

Bemutató foglalkozások

Bemutató foglalkozásokOktató Központunkban a 2023/2024-es tanévre elkezdődött a beiratkozás, a bemutató foglalkozások időpontjáról mindenkit e-mailben illetve telefonon tájékoztatunk! 

Kérjük, amennyiben bármivel kapcsolatban kérdése lenne, vagy szeretnétek ellátogatni hozzánk és egy angol nyelvi foglalkozást kipróbálni, a kérdőívben adja meg elérhetőségeit és mi felvesszük a kapcsolatot Önnel!

 Várunk mindenkit sok szeretettel az ingyenes bemutató foglalkozásainkon!

 

Mit érdemes tudni ezekről a bemutató foglalkozásokról?

A bemutató foglalkozások során pontosan úgy zajlik minden, mint egy rendes foglalkozáson.
A tanár az órán csak és kizárólag angolul fog beszélni. A gyerekek pedig a nyelvelsajátítás csodálatos képességével fognak bekapcsolódni az órán történő rengeteg játékos foglalkozásba és gyakran énekelni, táncolni fognak és legtöbbször már a bemutató foglalkozásokon angolul megszólalni is.
A szülők megfigyelőként vagy aktív résztvevőként maguk is átélhetik milyen az, amikor a gyermekük megtanul néhány kifejezést, dalszöveget. Az életkorának megfelelő tevékenységeket pedig örömmel, maguktól, sikertől motiváltan végzik.
A bemutató foglalkozások ingyenesek.
Tájékoztatást minden kérdésben szívesen adunk a foglalkozás után, hisszük, hagy amit szavakkal nem lehet visszaadni a foglalkozásokon tapasztaltak megteszik.
Ugye milyen jó lett volna így tanulni szülőknek is a nyelveket még az iskolában?

Kövessetek bennünket facebook oldalunkon is!

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons