fbpx
 
 

Bemutató foglalkozás

Bemutató foglalkozások



Oktató Központunkban a 2023/2024-es tanévre tart éppen, várjuk továbbra is  az érdeklődőket, akiket érdekel egy bemutató foglalkozás. 

Kérjük, amennyiben bármivel kapcsolatban kérdése lenne, vagy szeretnétek ellátogatni hozzánk és egy angol nyelvi foglalkozást kipróbálni, a kérdőívben adja meg elérhetőségeit és mi felvesszük a kapcsolatot Önnel!

 Várunk mindenkit sok szeretettel! az ingyenes bemutató foglalkozásainkon!

 

Mit érdemes tudni ezekről a bemutató foglalkozásokról?

A bemutató foglalkozás izgalmas lehetőség a gyerekeknek, hogy megismerjék az angol nyelvet játékos és interaktív módon. Ezek a foglalkozások pontosan úgy zajlanak, mint a rendes órák, azonban a különbség az, hogy a tanár kizárólag angolul kommunikál.

A gyermekek részt vesznek a foglalkozásokon olyan tevékenységeken keresztül, amelyek segítik őket az angol nyelv gyors és hatékony elsajátításában. Gyakran énekelnek, táncolnak, és már a bemutató foglalkozásokon is megtapasztalják, hogyan tudnak angolul kommunikálni.

A szülőknek pedig lehetőségük van megfigyelni vagy aktívan részt venni a foglalkozásokon, így első kézből tapasztalhatják meg, hogyan tanulják meg gyermekeik néhány alapvető kifejezést vagy dalszöveget angolul. Az életkoruknak megfelelő tevékenységek örömet és motivációt jelentenek a gyermekek számára.

Fontos megjegyezni, hogy a bemutató foglalkozások ingyenesek, így mindenki számára elérhetőek és megismerhetőek. A foglalkozások után szívesen nyújtunk tájékoztatást minden kérdésben, hiszen hiszünk abban, hogy az átélt tapasztalatok sokkal beszédesebbek, mint bármely szavak.

Gondolj csak bele, milyen fantasztikus lehetőség lett volna szülőként is részt venni az ilyen típusú nyelvtanulási programokban az iskolában!

Kövessetek bennünket facebook oldalunkon is!

File:Facebook icon.svg - Wikimedia Commons