fbpx
 
 

Helen Doron Budapest

Helen Doron Budapest összes kerületében működik, Rózsadombon 2019 őszétől új koncepció és új vezetés alatt.

Mi a Helen Doron módszer?

Ezt sokszor, sokan feltették már, nagyon könnyű és egyben nehéz is erre a kérdésre válaszolni, ezért minden esetben egy ingyenes bemutató foglalkozásra szoktunk mindenkit invitálni, mert igazán csak ott lehet megérezni, mennyire más, mint egy hagyományos oktatás. Hisszük nem csak nyelveket, hanem mindent így kellene tanítani. Eszközeink nem csak a játékok, tárgyak, kézzel fogható dolgok, hanem a móka, a figyelem, a pozitív megerősítés, a tudatosan felépített órák, a tanárok szeretetteljes figyelme mellett a gyerekek lelkesedése és a szülők támogatása.

Kik tanítanak?

Nem feltétel a nyelvtanári diploma. Valóban nem. Ugyankkor Helen Doron tanárrá válni egyáltalán nem olyan könnyű, mint azt sokan gondolják. Hosszú folyamat előzi meg azt, hogy valakiből Helen Doron tanár váljon. Nem akárki taníthat és nem akármikor egy-egy tanfolyamot. A tanárképzés a legfontosabb része a rendszernek, melyet komolyan veszünk.

Hol működik Helen Doron Budapest Rózsadomb Oktató Központ?

Helen Doron foglalkozásokat a Keleti Károly u. 8. alatti felújított oktató termeinkben tartunk. Van lehetőség külsős helyszínen is foglalkozásokat szervezni.

Mikor vannak a foglalkozások?

Természetesen a gyerekek és szülők igényeihez alkalmazkodva a nap végén, az óvodai és iskolai tanítás után 16:00-tól kezdődően tartjuk foglalkozásainkat. A megfelelő napszak és nap kiválasztása rendkívül fontos, hiszen célunk, hogy nyugodtan tudják a gyerekek a lehető legkevesebb hiányzás mellett tanfolyamainkat elvégezni. Minél többet tudunk velük találkozni, annál hatékonyabb a nyelvelsajátítás.

Kinek ajánlott a Helen Doron módszer?

Minden kis és nagy gyerek részére jól adaptálható a módszertan. A gyerekek természetes nyelvelsajátítási készségére alapul. Rengeteg játék, tevékenység, feladat, móka színesíti a foglalkozásokat. Minden törekvésünk az észrevétlen, hatékony nyelvhasználaton van. Minden játéknak, dalnak konkrét célja van, semmi nem történik cél nélkül. Mindazonáltal a gyerekek ebből nem éreznek semmit, hiszen élvezik az órákat, melyek színesek, változatosak.

Mik a tapasztalatok, hova lehet eljutni?

Minél hamarabb elkezd egy gyermek a nyelvvel foglalkozni, annál gyorsabban fog eljutni a felsőfokú nyelvhasználatig, ami természetesen nyelvvizsgát eredményez. A Helen Doron Budapest Oktató Központokba járó gyerekek már 14 éves korban közép és 16 éves korban pedig felsőfokú nyelvvizsgát tesznek. Hihetetlen előnyük van ezzel, tudatos nyelvhasználók, de nehézségek nélkül jutnak el ide. Eredményeink kézzel fogható nyelvvizsga bizonyítványokban mérhetőek. Büszkék vagyunk a hozzánk járó gyerekekre.

Mennyibe kerül a Helen Doron tanfolyam?

Sok fél információ kering az árainkról az interneten. Irányárunk is csupán fél információ, hiszen függ a tanfolyam idejétől, hosszától, a tananyagtól, a diák szintjétől. 12.500-20.500 ft között mozog a tanfolyamok havi díja a fent említettek függvényében.

Gyertek és próbáljátok ki ti is ingyenes bemutató foglalkozásainkat!